Myleene Klass perhelomalla rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Myleene Klass kuului aikoinaan Iso-Britanniassa suuresta suosiosta nauttineeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Nykyään tähti on kuitenkin vaihtanut uransa musiikin parissa lähes täysin mallintöihin ja vaatteiden suunnitteluun. Sittemmin hänestä tuli perheenäiti.

Parhaillaan Myleene Klass on rantalomalla yhdessä tyttäriensä Avan ja Heron kanssa, ja paparazzit ikuistivat maailman seksikkäimpiin äiteihin lukeutuvan mallikaunottaren rannalla bikineissä. Tuntuu lähes mahdottomalta, ettei hänen vatsassaan ole minkäänlaisia merkkejä kahdesta raskaudesta.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Nykyään sinkkuelämää viettävä Myleene erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash