Kelikamera tallensi upean näyn – pöllö lensi suoraan kohti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanteiden varsilla olevat kelikamerat välittävät liikennevirtoja valvoville ihmisille ja aivan tavallisille kansalaisille tietoa liikennetilanteista ja ajokelistä. Aniharvoin kuviin tallentuu jotain muuta mielenkiintoista, mutta nyt Kanadassa on nähty todella poikkeuksellinen tapaus.

Asiasta uutisoinut The Guardian julkaisi eilen Montrealin liepeillä kelikameraan tallentuneen pöllövideon, joka lentää kuvassa suoraan kohti kameraa poikkeuksellisen läheltä. Ensimmäisenä videon julkaisi Twitterissä ja Facebookissa Kanadan liikenneministeri Robert Poeti, joka arveli videon nousevan nettihitiksi. Ja oli oikeassa.

Snowy owl spotted soaring on Montreal traffic camera

This snowy owl photobombed a Montreal traffic camera giving the world stunning images of the majestic bird.Read more: http://www.cbc.ca/1.3393343

Julkaissut CBC News 7. tammikuuta 2016