Maailman seksikkäin keihäänheittäjä bikineissä – silmiähivelevä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leryn Franco on paragualainen keihäänheittäjä, joka on osallistunut muun muassa Pekingin ja Lontoon olympialaisiin vuosina 2008 ja 2012. Keihäänheiton lisäksi hän on tullut tunnetuksi mallina, ja hänet valittiin 2010 Bleacher Report -lehdessä maailman kuumimmaksi yleisurheilijaksi.

Eilen Leryn Franco kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän oli nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä rannalla. Päivä sujui leppoisasti muun muassa pallopelien parissa.

33-vuotias urheilija-malli Leryn Franco teki läpimurtonsa Pekingin olympialaisissa, jossa hänet valittiin kisojen seksikkäimmäksi urheilijaksi. Kaunotar rikkoi maansa keihäänheiton ennätyksiä jo teini-ikäisenä. Franco on tehnyt menestyksekästä uraa myös mallina ja missinä. Hän poseerasi vuonna 2011 Sports Illustrated -lehden arvostetussa uimapukunumerossa. Lisäksi hän oli vuonna 2006 mukana Miss Paraguay -kilpailuissa, joissa selvisi finaaliin saakka.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash