Metsästäjä ampui puuman – ei ollut uskoa silmiään saaliin nähdessään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Idahossa Westonin metsissä puumaan törmännyt metsästäjä oli ampunut kissapedon kuoliaaksi. Kun metsästäjä lähestyi eläintä, huomasi hän siinä erikoisen yksityiskohdan. Puuman otsasta nimittäin pilkotti esiin hammasrivistö.

Idaho State Journal -sivuston mukaan metsästäjä otti puumasta useita kuvia ja hän lähetti ne tutkijoille tarkasteltavaksi. Eläintutkijat epäilevät, että kissapedon epämuodostuma johtui sikiön kehityshäiriöstä ja puuma oli todennäköisesti kasvanut yhteen toisen pennun kanssa kohdussa.

Metsästäjä oli suunnitellut vievänsä puuman eläinten täyttäjälle, mutta hiljattain suunnitelmaan on tullut muutos. Idaho Fish and Game’s Southeast Regional Office on nimittäin ilmoittanut, että puuma pitäisi toimittaa heidän laboratorioon tutkimuksia varten. Eläintutkijat haluavat selvittää mikä oli johtanut puuman epämuodostuman kehittymiseen.