Surullinen näky: Tuli tuhosi miljoonien huvijahdit satamassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turkin Marmarisissa sijatsevassa jahtisatamassa riehunut tulipalo on aiheuttanut kymmenien miljoonien eurojen vahingot. Tulipalossa tuhoutui nimittäin kaksi luksusjahtia, jotka tunnetaan nimellä Barbie ja The One. Palo sai alkunsa The One -jahdilla sattuneesta roihahduksesta.

Tulipalo levisi nopeasti Barbie-jahdille, joka oli ankkuroitu The Onen viereen. Silminnäkijät seurasivat kauhulla satamasta, kun 20 miljoonan euron arvoinen Barbie ja 30 miljoonan euron arvoinen The One muuttuivat tuhkaksi.

Palomiehet tekivät kaikkensa pelastaakseen jahdit, mutta tuli roihusi liian voimakkaana. Sammutustyöt alkoivat yöllä kello kahden aikaan ja vasta aamulla palo oli saatu hallintaan. Palomiehet alkoivat pumpata molemmista aluksista vettä pois, jotteivat ne uppoaisi satamaan. Aamun sarastaessa näky oli lohduton. Kaksi upeaa luksusjahtia oli muutunut veden päällä kelluvaksi tuhkakasaksi.

huvijahtitulipalo08012016b