Sinkkujen unelmasohva – halaa istujaansa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iltojaan yksin viettävät ihmiset saattavat kaivata läheisyyttä ja lämpöä. Hellyyttä on vaikea saavuttaa kotona sohvalla istuen, mutta nyt sekin on mahdollista. Inga Sempén suunnittelema huonekalu halaa istujaansa.

Norjalainen LK Hjelle -huonekaluliike myy sinkkujen unelmasohvaa. Laiskanlinnaksi soveltuva Enveloppe-sohva on kuin suuri syli, jonka sisään voi käpertyä pieneksi keräksi pahaa maailmaa pakoon. Sohvan käsinojat liikkuvat ja ottavat syleilyyn.

Sohva on lähes metrin leveä, joten mikäli elämään astuu uusi rakkaus, ei huonekalua kannata heittää pois. Siinä mahtuu hyvin halailemaan myös elävää olentoa. Sohvasta uutisoi Dose-sivusto.

Enveloppe got a lot of friends in Stockholm

Posted by LK Hjelle on Saturday, March 3, 2012