Facebookin koirakuva höynäyttänyt jo tuhansia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa leviää päivittäin lukemattomia kuvia ja päivityksiä, joissa jaetaan karuja kohtaloita ja pyydetään levittämään sanaa tapahtuneesta edelleen. Jouluaattona Facebookissa julkaistiin valokuva, joka on tähän mennessä höynäyttänyt jo tuhansia palvelun käyttäjiä.

Kuvassa nähdään todellisuudessa koira, jonka kasvoilla on kinkkusiivu. Monet ovat kuitenkin vilkaisseet kuvaa ja uskoneet kuvatekstin, jonka mukaan kyseessä on ”pahoin palanut koira, joka yritti pelastaa perheensä asuntopalosta”.

Kuva on jaettu tähän mennessä jo 127.000 kertaa ja monet kommentoineista kertovat säälivänsä kovan kohtalon koiraa. Todellisuudessa koira taisi saada kinkkuviipaleen herkukseen kuvan ottamisen jälkeen.

Facebook
Facebook

This poor dog was badly burned and disfigured trying to save his family from a house fireOne like = one prayerOne share = ten prayers

Julkaissut Stephen Roseman 23. joulukuuta 2015