Harvinainen yhteiskuva: Nirvana-leski Courtney Love ja Frances-tytär

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen muusikko Kurt Cobainin ja hänen leskensä Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain on nykyisin 23-vuotias laulajanuraa tekevä rokkimimmi. Cobainin jälkeläisen elämä ei ole ollut silkkaa ruusuilla tanssimista hänen vanhempiensa julkkistaustoista huolimatta.

Moniongelmainen Courtney Love ei esimerkiksi nähnyt tytärtään kolmeen vuoteen, kun Frances muutti Kurt Cobainin siskon ja äidin luokse. Rokkarileski kertoi taannoin, että he ovat aloittaneet suhteensa uudelleenrakentamisen tyttärensä kanssa. Nyt välit ovat mitä ilmeisemmin parantuneet, koska kaksikko julkaisi yhteiskuvan Instagramiin.

Courtney Love kirjoitti kuvan yhteydessä olevansa kiitollinen ennenkuulumattoman upeasta tyttärestä. Hänen mukaansa myös edesmennyt Kurt Cobain ajattelee lastaan. Frances meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä ja kihlattunsa Isaiah Silvan kanssa.