Lemmikkistylisti julkaisi hellyttävät koirakuvat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Losangelesilainen lemmikkistylisti Jess Rona on julkaissut netissä kuvia tyytyväisistä asiakkaistaan. Nainen on huomannut, että koirien trimmaajana työskenteleminen on nykyään kaikkea muutakin kuin pelkkää karvojen leikkaamista.

Jess loihtii koirista huoliteltuja ja tyylikkäitä karvakuonoja hemmoittelemalla niitä hoitojensa ohella. Monet Ronan asiakkaista ovat oppineet nauttimaan kylvyistä ja turkin kuivaamisesta, vaikka ne eivät ole niistä aiemmin pitäneet.

Daily Mail -lehden mukaan Jess on omistautunut työlleen ja hän rakastaa koirien hoitamista. Kuvien lisäksi Rona on julkaissut koirista ihastuttavia videoita.

Lemmikkistylistillä on paljon vakioasiakkaita ja hänen mukaansa tutuimmat koirista ovat jo hänelle kuin hänen perheenjäseniä. Jessin mukaan mukavinta hänen työssään on se, että asiakkaat eivät koskaan vaadi liikoja eivätkä ne valita, vaikkei ne pitäisikään kylvettämisestä.

Radar

Kuva, jonka JessRonaGrooming (@jessronagrooming) julkaisi

@robschrab @katersfreund ? by Yes

Video, jonka JessRonaGrooming (@jessronagrooming) julkaisi

@ashleydemoff ? by @fatherjohnmisty

Video, jonka JessRonaGrooming (@jessronagrooming) julkaisi