Nolo tilanne suorassa lähetyksessä: Mies paljasti mitä tekisi 500 miljoonan lottovoitolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suurin lottovoitto jäi äskettäin jakamatta, kun Powerball-lottoarvonnassa kukaan ei voittanut uskomattomaan 900 miljoonaan dollariin kohonnutta päävoittoa. Seuraavalla kierroksella päävoitto nousee jopa 1,4 miljardiin dollariin. Arvonta sai luonnollisesti kovasti mediahuomiota.

Fox 5 -televisiokanava teki aiheesta suorana lähetyksenä uutisjuttua ennen Powerballin taannoista 500 miljoonan dollarin lottoarvontaa. Jutussa toimittaja haastatteli lottoarvontaan osallistuvia ihmisiä toimipisteessä. Samalla toimittaja myös tiedusteli eräältä paikallaolijalta mitä hän tekisi päävoitolla.

Rehellisenä miehenä tämä vastasi, että ostaisi ”joukon huoria ja kokaiinia”. Toimittaja säikähti vastausta ja totesi, ettei vastaus ollut aivan sitä mitä televisiokanava lähti hakemaan.