Mies kantoi pankkiin pakettiautollisen kolikoita – ei otettu vastaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara on uutisoinut useista tapauksista, joissa esimerkiksi kaupat ja pankit eivät ole suostuneet ottamaan vastaan maksuvälineinä niille toimitettuja valtavia määriä kolikoita. Tuoreimmassa tapauksessa Kiinan Zhengzhoussa asuvaa herrasmiestä ei otettu vastaan pankissa.

Zhang-niminen mies toimitti pankin edustalle pakettiautollisen kolikoita kymmeniin pusseihin pakattuna eilen maanantaina. Zhang on liikemies, jonka yritys ylläpitää kolikkokäyttöisiä pesureita ja latauspisteitä kouluissa ja yhteisöissä.

Laitteistaan miehelle kertyy yksinomaan kolikoita, joita hänen täytyy luonnollisesti toimittaa ajoittain pankkeihin. Nyt hänellä on ongelma saada talletettua kolikkovuortaan tililleen tai muutettua kolikot seteleiksi.

Splash
Splash
Splash
Splash