Upea yksityiskohta portaisiin – tätä lapset rakastavat!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Portaat ovat monissa omakotitaloissa välttämättömyys eri kerroksien välillä kulkemiseen. Portaat voivat muun sisustuksen tavoin olla kodissa myös sisustuksellinen elementti ja katseen vangitsija, minkä vuoksi niistä voisi välttämättömyyden sijaan tehdä hauskat ja kiinnostavat.

Ylä- ja alakerran välillä menevien portaiden välille voi tehdä askelmien lisäksi myös liukumäen. Liukumäki herättää monissa aikuisissa sisällä asuvan lapsen hetkessä ja on sen lisäksi pienillekin lapsille hauska tapa kulkea talossa yläkerrasta alakertaan.

Kapea liukumäki tuo ylimääräisen hauskan ja kiinnostavan elementin portaiden viereen. Liukumäki toimii rappusten kanssa kulkivat portaat sitten suoraan tai kiertäen. Liukumäki houkuttelee luultavasti lähes jokaisen vieraan kokeilemaan laskeutumista liukuen tavanomaisten portaiden sijaan.

So necessary #slidestairs #kidfriendly #interiordesignideas pic courtesy of @beautifulinteriordesign

Kuva, jonka Casita Turquesa (@casitaturquesa) julkaisi

Where can i get one of these!!!!! #MeAsAnAdult #SlideStairs

Kuva, jonka Jeff Johnson (@jjbaseball27) julkaisi