Varas nieli kultaketjun – poliisi pakkosyötti 48 banaania

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intian viranomaiset ovat nousseet otsikoihin käytettyään erikoista keinoa varastetun esineen takavarikoimiseksi. He pakkosyöttivät epäillylle kymmeniä banaaneja saadakseen miehen nielemän korun ulos hänen elimistöstään.

Välikohtaus sai alkunsa Mumbaissa, Ghatkoparin torilla keskiviikkona 6. tammikuuta. Epäilty nappasi naiselta kultaisen kaulakorun, ja juoksi saaliinsa kanssa pakoon. Pian paikalla olleet sivulliset onnistuivat kuitenkin kaatamaan varkaan maahan. Poliisit hälytettiin tutkimaan tapausta.

Röntgenkuva paljasti miehen nielleen varastamansa kultakorun. Poliisit tilasivat laitokselle korillisen banaaneja, ja pakottivat varkaan syömään ne. Hedelmiä oli Hindustan Times -sivuston mukaan yhteensä 48 kappaletta. Lopulta käymälään viety mies ulosti korun pois elimistöstään. Puhdistettu koru palautettiin omistajalleen, ja varas joutui oikeuden eteen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Mumbain poliisit joutuvat turvautumaan banaanien apuun päästäkseen käsiksi varastettuihin esineisiin. Hindustan Times -lehden mukaan viime vuonna kaupungista kantautui peräti kaksi samankaltaista tapusta.