Huumepomo El Chapon käyttämästä paidasta tuli hittituote

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikolainen kartellijohtaja El Chapo, oikealta nimeltään Joaquin Guzma pidätettiin taannoin Meksikossa. Mies onnistui viime vuonna pakenemaan tarkkaan vartioidusta vankilasta, ja oli onnistunut piilottelemaan viranomaisilta lähes puolen vuoden ajan.

Ennen kiinnijäämistään El Chapo oli ehitnyt antamaan haastattelun näyttelijä Sean Pennille Rolling Stone -lehteä varten. Miehet nähdään myös kättelemässä nopeasti sosiaalisessa mediassa levinneessä kuvassa. Nyt El Chapon otoksessa käyttämästä paidasta on tullut jokseenkin yllättävä hittivaate.

TMZ-sivuston mukaan huumepomon kuvassa käyttämä paita on myyty lähes loppuun Los Angelesissa sijaitsevasta Barabas-miestenvaateliikkeestä. Myös miehen videohaastatelussa käyttämä paita on osoittautunut myyntihitiksi. Barabas-kaupan verkkosivut jopa kaatuivat El Chapon haastattelun päädyttyä verkkoon.

Barabas-vaateliikettä menestys ei ole arvatenkaan haitannut, vaikka paidan suosio onkin meksikolaisen kartellijohtajan ansiota. Liikkeen Instagram-tilillä on jaettu jopa otoksia, joissa 128 dollarin hintaisia paitoja mainostetaan El Chapon kuvalla.

#elchapo #elchapoguzman #chapo #barabas #barabas_men #shirt @barabas_men www.barabasmen.com @

Kuva, jonka Barabas_Men (@barabas_men) julkaisi