Katie Price myisi itseään miljoonasta: ”Helppoa rahaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Katie Pricea on arvosteltu aikojen saatossa löyhämoraaliseksi naiseksi lähinnä hänen paljastavien asukokonaisuuksien ja muovisen ulkonäkönsä vuoksi. Nyt hän on kertonut markkina-arvonsa maksullisen seksin suhteen.

Malli Katie Price shokeerasi Loose Women -televisio-ohjelmassa vieraillessaan. Hän nimittäin myönsi olevansa valmis seksiin rahasta, mikäli setelitukun määrä olisi kohdallaan. Hän sanoi, että jos joku tarjoaa miljoona puntaa käteistä, olisi hän valmis antamaan itsensä toisen käyttöön. Hänen täytyisi vain kertomansa mukaan keskustella asiasta ensin Kieran-miehensä kanssa.

– Se on helppoa rahaa! Voin samaistua prostituoituihin, sillä se on heille helppoa. En kuitenkaan sano, että olen yksi heistä, Katie laukoi lähetyksessä.

Brittiläinen glamourmalli Katie Price on ollut naimisissa kolme kertaa ja hänellä on viisi lasta. Hänen miehensä jäi kiinni pettämisestä kahden eri naisen kanssa ja suostui terapiaan seksiaddiktioidensa takia. Pariskunta elää edelleen yhdessä.