Oman elämänsä pahiksille: Kultainen pääkallo-luksustuoli

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laadukas ja mukava nojatuoli on kuin ikioma valtaistuin. Mikäli lompakosta löytyy satojen tuhansien eurojen edestä ylimääräisiä euroja, voi kotiinsa hankkia vaikka design-yritys Harowin varmasti katseita kääntävän tuolin.

Gold Skull Armchair on takaa päin katsottuna ihmisen pääkalloa muistuttava löhölinna, joka sopisi erityisesti maailman valloitusta suunnittelevan superpahiksen kotiin. Mustalla sametilla verhoillun tuolin takaosa on päällystetty asiaankuuluvasti 24 karaatin kullalla.

Hintaa Pariisissa valmistetulla, varmasti illanistujaisissa keskustelua herättävällä nojatuolilla on 500.000 dollaria. Harow tarjoaa muitakin vähintään erikoisia huonekaluja, kuten Arnold Schwarzeneggerin pään muodon pohjalta valmistettuja jakkaroita.