Frendit kokoontuvat jälleen televisiossa – eivät tosin toivotulla tavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit, eli Friends, lukeutuu kaikkien aikojen suosituimpiin tilannekomediasarjoihin. Monet 90-luvun suosikkisarjan faneista ovat toivoneet hahmojen paluuta televisioruutuun. Nyt Frendit-tähtien jälleennäkeminen on toteutumassa, tosin ei siinä muodossa kuin fanit ovat ehkä toivoneet.

Frendit-sarjan tähdet kokoontuvat jälleen yhteen televisiossa NBC-kanavan kaksituntisessa erikoisohjelmassa. Yhdysvalloissa 21. helmikuuta esitettävässä ohjelmassa osoitetaan kunniaa edesmenneelle sitcom-ohjaajalle ja tuottajalle James Burrowsille.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, palaavatko Courtney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow ja Matthew Perry ohjelmassa tuttuihin Frendit-rooleihinsa, vai esiintyvätkö he omana itsenään. E! Online -sivuston mukaan on myös epävarmaa, tulevatko tähdet edes olemaan samassa studiossa samaan aikaan.

– Toivomme että kaikki kuusi näyttelijää tulevat olemaan samassa huoneessa yhtäaikaa. En kuitenkaan ole varma, pystymmekö toteuttamaan sitä logistisesti, NBC:n Robert Greenblatt paljasti 2016 TCA Winter Press Tour -tapahtumassa.

James Burrows on ohjannut jaksoja suosituille tilannekomediasarjoille kuten Will ja Grace, Frasier, Taxi ja Cheers. Myös kyseisten sarjojen tähtiä tullaan näkemään kaksituntisessa televisio-ohjelmassa.