Kardashian säväytti läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kourtney Kardashian on 36-vuotiaana kolmen lapsen äitinä hoikemmassa kunnossa kuin koskaan. Nainen on nähty useaan otteeseen kuntosalilla ja hän on panostanut terveelliseen ruokavalioon. Nyt hänet on bongattu kaupungilla melko rohkeassa asussa.

Kourtney kuvattiin, kun hän oli illalla poistumassa The Nice Guy -ravintolasta West Hollywoodissa. Kardashianin yllä nähtiin läpinäkyvä paita, jonka alle hän oli kuitenkin pukenut häveliäästi ihonvärisen kaistaleen rintoja peittämään.

Kourtney Kardashian on viime aikoina kärsinyt ahdistuksen vuoksi pahoinvoinnista. Pahoinvointi estää naista syömästä, minkä vuoksi Kourtney onkin alkanut ajoittamaan kuntosalilla käymisen juuri niihin aikoihin, kun pahoinvointi on yleensä pahimmillaan. Nainen käsittelee ahdistuneisuutta kuntoilun avulla, minkä vuoksi hän käykin viisi kertaa viikossa kuntosalilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash