Nainen kuvaa peniksiä ammatikseen – tienaa jopa 10 000 dollaria kuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valokuvaaja Soraya Doolbaz työskentelee ammatikseen miesten sukupuolielinten parissa. Hän pukee peniksille vaatteita ja ikuistaa ne otoksiin. Hänen suosituimmista kuvista on maksettu 10.000 dollaria.

New York Postin haastattelema kikkelikuvaaja kertoo, vaikka hänen taiteenlajinsa kuulostaa enemmän pervolta harrastukselta, tekee hän peniskuvien avulla myös rahaa. Kaikki alkoi vitsistä, mutta kasvoi lopulta bisnekseksi. Hän on niittänyt mainetta ja kunniaa maailman ensimmäisenä peniskuvaajana.

Valokuvaaja Doolbaz pukee täydessä terässä olevat siittimet nukenvaatteisiin ja luo niille persoonallisuuksia. Mukana on myös tunnettujen henkilöiden kaksoisolentoja. Mallien tehtävänä on pitää kuvauskalu kunnossa joko itse tai toisen henkilön avulla. Peniskuvaajan ottamia kuvia voi käydä katsomassa Dicture Galleryn sivuilta.