Sampo Kaulanen ihmettelee Phuketin menoa: ”Poltti puoli askia mallua pim**llä”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen seikkailee parhaillaan Michele-vaimonsa kanssa Thaimaan auringon alla, sillä sosiaalisen median tehoduo lomailee Phuketin saarella. Samalla Kaulaset ovat päässeet tutustumaan monille muillekin suomalaisille tuttuun ping pong -esitykseen.

Vuosittain tuhannet suomalaiset saavat sijoittaa muhkeita summia thaimaalaisten elämänmenoon, kun heidät houkutellaan puoliväkisin katsomaan alastommia naisia tekemässä erikoistemppuja intiimeillä ruumiinosillaan. Tällaisten ravintoloiden hinnat ovat usein lähes ryöstötasoa, mutta tinkivaraa voi kuitenkin olla.

– Täällä Phuketissa kyllä pääsee rahoistaan jos ei piä varaansa.. Ulkoa raahattiin sisälle kattoon ”jännää showta”.. Ei sisäänpääsyä mut kaikki juomat per naamaa kohen 900 bath ja pakko ostaa jotain.. Vedin herneet nokkaan ja puottivat hinnat 200 bath mutta oli niin kusetus meininkiä että pakko lähteä pois. Väkisin myynti ei vain toimi vaikka ois kuinka hauska show, Sampo Kaulanen kirjoitti Facebookissa.

– No seuraavassa paikassa nähtiin ku nainen poltti puoli askia mallua pimpillä, ampu ilmapalloja ja Michele sai lavalla strippiesityksen plus mie sain kuumaa steariinia iholle (ilmeisesti naiselta).

Hullu paikka.

Täällä Phuketissa kyllä pääsee rahoistaan jos ei piä varaansa.. Ulkoa raahattiin sisälle kattoon "jännää showta".. Ei…

Julkaissut Sampo Kaulanen 14. tammikuuta 2016