Asukas havahtui kiljahduksiin – ikkunan takana karmiva näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Sydneyssä asuvan australialaismiehen arkiaskareet olivat keskeytyneet hänen havahduttuaan kiljahteleviin ääniin. Malcom Thomin kauhuksi hänen keittiössään olevalle verkko-ovelle oli ilmestynyt kutsumaton vieras.

Suurikokoinen varaani oli kiivennyt keskelle verkko-ovea kiinnitottamansa saaliin kanssa. Elossa oleva jäniksen poikanen päästi kiljahduksia yrittäessään paeta varaanin otteesta.

Daily Mail -lehden mukaan Thom otti kauhistuttavasta tilanteesta kuvan ja sitten hän kiersi ovelle toisen uloskäynnin kautta. Miehen läsnäolosta häiriintynyt varaani irroitti otteensa jäniksestä ja se loikki pakoon kolmella jalalla.

Varaani laskeutui alas ovelta ja Malcom hääti sen pois paikalta haravan avulla. Mies kertoi, että vaikka hän olikin tottunut näkemään pihallaan mitä erikoisimpia eläimiä, ei hän ole koskaan ollut joutunut tekemisiin varaanin kanssa.