Levykauppa Äx uudistuu: ”Ylittänyt kaikki villeimmät ja kosteimmat uneni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Levykauppa Äx sulki vuodenvaihteessa kaksi liikettään Helsingissä. Tänään levykauppa paljasti, että se on avaamassa uuden levykaupan Helsinkiin, kun Hakaniemeen avataan 29. tammikuuta yrityksen suurin toimipiste.

– Vinyylien kysyntä on ylittänyt kaikki villeimmät ja kosteimmat uneni. Hakaniemeen pannaankin oikein kunnon valikoima tarjolle. Sekä uutta että käytettyä LP-levyä tulee olemaan 100 neliön tila pullollaan, toimitusjohtaja Jyri Lipponen kertoo.

– En ole ikinä perustanut noista prosenttilaskuista, mutta voipi hyvinkin olla, että tänä vuonna vinyylien, näiden mustien ihanien lätyköiden, myynti tulee meillä ylittämään tänä vuonna 40 prosentin rajapyykin.

Hakaniemen myymälän avautuessa Levykauppa Äxällä on yhdeksän myymälää ja lisäksi Vaasankadun liiketila, johon ei ole tiedotetta tehdessä vielä keksitty millainen kauppa siihen kannattaisi perustaa.