Narnia palaa valkokankaille – uusien näyttelijöiden voimin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

C.S. Lewisin suosituista Narnian tarinat -lastenkirjoista on tehty tähän mennessä kolme elokuvaversiota. Elokuvista viimeisin, Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin, sai ensi-iltansa vuonna 2010. Nyt suunnitteilla on neljäs elokuvaversio.

Mark Gordon Company -tuotantoyhtiö on työstämässä elokuvasovitusta The Silver Chair, eli Hopeinen tuoli -kirjasta. Uudessa elokuvassa ei kuitenkaan tulla näkemään ketään aikaisempien elokuvien näyttelijöistä. The Silver Chairia on kuvailtu Narnia-sarjan uudelleenkäynnistykseksi, eikä sillä ole tuottaja Mark Gordonin mukaan tekemistä aikaisempien elokuvien kanssa.

Collider-sivuston mukaan elokuvassa ei nähdä pelkästään uusia näyttelijöitä, vaan myös uusia hahmoja. Gordon kuitenkin kertoo, että kaikki uudet hahmot ovat peräisin Narnia-kirjasarjan sivuilta. The Silver Chairin näyttelijöitä tai ohjaajaa ei olla vielä paljastettu, mutta elokuvan tekeminen aiotaan aloittaa mahdollisimman pian.