Celine Dionin aviomies menehtyi – nyt myös veli tekee kuolemaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Celine Dionin perheen vuosi 2016 on alkanut murheellisissa merkeissä. Celinen aviomies Rene Angelil menehtyi torstaina kurkkusyöpään. Mies hävisi vuosia kestäneen taistelunsa syöpää vastaan ja hän nukkui pois perheen ja läheisten läsnäollessa.

Daily Mail -lehden mukaan murheenmurtama Celine on joutunut valmistautumaan nyt myös veljensä menehtymiseen. Dionin isoveli Daniel on nimittäin myös häviämässä taistelunsa aivokasvainta ja kurkku- ja kielisyöpää vastaan.

Danielilla on arveltu olevan vain tunteja, enintään päiviä elinaikaa. Lyhyen ajan sisällä Dionin perhe on joutunut kohtaaman kahden perheenjäsenensä menettämisen tuskan. Perheenjäseniä kuitenkin lohduttaa se, että Daniel ja Rene ovat eläneet onnellisen ja menestyksekkään elämän ja perhe aikoo vaalia heidän muistoaan.