Pikkupoika kuolemassa syöpään – internet toteuttaa nyt viimeistä toivetta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mikään ei ole traagisempaa ja surullisempaa kuin se, että ihminen menehtyy lapsena. Joskus käy kuitenkin niin ikävästi, että pieni ihminen kuolee ja jättää valtavan aukon läheistensä sydämiin. Parhaillaan oman lyhyen elämänsä ehtoopuolta kulkee vasta kahdeksanvuotias Dorian Murray.

Parantumattomaan syöpään sairastunut Dorian Murray kertoi taannoin haluavansa viimeisenä toiveenaan tulla kuuluisaksi ympäri maailmaa. Tieto toiveesta lähti leviämään internetissä nopeasti, ja sittemmin lukemattomat mediat ja sosiaaliset mediat ympäri maailmaa ovat toteuttaneet pikkupojan toivetta.

Dorian toivoi tulevansa kuuluisaksi erityisesti Kiinassa, koska siellä on Kiinan muuri. Maassa esimerkiksi Facebook on kuitenkin kielletty, joten länsimaisten sosiaalisten medioiden kautta toive ei toteutuisi. Sensuuri ei kuitenkaan ole estänyt toiveen toteutumista.

Pojan oma hashtag #DStrong on lähtenyt leviämään valtavalla nopeudella Kiinan omissa sosiaalisissa medioissa ja aiheesta on uutisoitu jopa televisiossa. Kiinan Twitter-vastineessa, Weibossa, Dorianista löytyy jo kymmeniätuhansia päivityksiä. Tuhannet kiinalaiset ovat lähettäneet pojalle terveisiä ja voimia. Lisäksi myös Kiinan Yhdysvaltojen suurlähettiläs Cui Tiankai lähetti pojalle terveiset.

My heart is left broken……Yesterday I walked into a clinic room to discuss the few respectable images we were able…

Julkaissut Praying for Dorian 23. heinäkuuta 2015

#Rhode#Island#supports#Dstrong#prayingfordorian#god#bless#you#buddy#kick#cancers#butt??????

Kuva, jonka ??Wendy Piccoli?? (@diamond_girl_xo) julkaisi