Nettiveneessä jäätävä ilmoitus: ”Nostat sen ylös ja viet pois”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettivene on suomalainen luokiteltujen ilmoitusten sivusto, jossa monet käyvät kesät talvet haaveilemassa seuraavan kesän veneestään ja aurinkoisista päivistä laineilla. Tällä hetkellä veneiden kauppa ei ole parhaimmillaan, sillä veneet on nostettu vesiltä. Ei tosin jokainen vene.

Verkkopalvelusta löytyy nimittäin melko synkkä ilmoitus, jossa kaupataan 400 eurolla moottorivenettä 50 hevosvoiman perämoottorilla. Veneen sijainti tuottaa tosin sekä myyjälle että mahdolliselle ostajalle harmaita hiuksia, sillä vene on jäiden runnomana kanavassa Helsingissä.

– Oletko koskaan miettinyt miten kiireisiä ihmiset ovat? Unohtavat tärkeitä asioita ja jälkeenpäin muistavat mitä täytyikään tehdä. Tämä upea Helsingin jäätikössä sijaitseva marino tuulilasivene kaipaisi pikaisesti uutta omistajaa. Jos ostat tämän aluksen niin, nostat sen ylös ja viet pois, ilmoituksessa todetaan.