Orlando Bloom kutsui Selena Gomezin synttäreilleen – hempeilykuva nettiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Orlando Bloomin ja laulajatar Selena Gomezin välisestä romanssista on liikkunut huhuja jo yli vuoden päivät. Vuonna 2014 pariskunta näyttäytyi julkisesti yhdessä ja siitä lähtien heidän on arveltu tapailevan toisiaan.

Pariskunnan välit ovat lämpimät, sillä Orlando Bloom kutsui hiljattain Selena Gomezin syntymäpäiväjuhlilleen. Daily Mail -lehden mukaan 39 vuotta täyttänyt Orlando järjesti hulppeat illallisjuhlat vanhenemisensa kunniaksi. Gomez saapui paikalle managerinsa Aleen Keshishianin kanssa.

Samana iltana Aleen päivitti Instagramiinsa kuvan, jossa Orlando poseeraa hänen ja Selenan kanssa. Bloomin ja Gomezin posket ovat hempeästi toisiaan vasten ja kuvan perusteella voisi luulla heidän olevan pariskunta. Ehkäpä kaksikon välillä on edelleen jotain sutinaa?