Hyväntekijä lahjoitti kodittomille hotellimajoituksen – tuhosivat huoneen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hyväntahtoinen englantilaisnainen on järjestänyt Facebookissa tempauksen, jonka tarkoituksena oli kerätä rahaa kodittoman pariskunnan majoitusta varten. Louise Elliot halusi, että koditon pari pääsisi viettämään joulua paikallisessa hotellissa.

Elliot ja hänen ystävättärensä Becky McSorley onnistuivat keräämään rahaa yli 840 euroa ja sillä he varasivat Ibis Hotel Crawleystä hotellihuoneen pariskunnalle kymmeneksi yöksi. Hyväntekijöiden joulumieli kosketti kodittomia ja he olivat kiitollisia naisille lämpimästä majoituspaikasta.

Daily Mail -lehden mukaan hyväntekijöiden tempaus on mennyt kuitenkin pahasti pieleen. Koditon pariskunta oli nimittäin kymmenen päivän aikana tuhonnut hotellihuoneen aiheuttaen vahinkoa yli 1.400 euron edestä.

Kaksikko oli muun muassa rikkonut television ja ikkunan huoneestaan. Hotellin johtaja kertoi, ettei hän ole ennen nähnyt hotellihuonetta niin karmeassa kunnossa. Elliot on ollut tapauksesta murheellinen ja hän on ollut surullinen niiden puolesta, ketkä lahjoittivat rahaa tempaukseen.