Maailman kallein suklaa – vain superrikkaiden suuhun

Lux Ruoka · Stara.fi

Rakkaus suklaaseen yhdistää maailmalla miljoonia ihmisiä. Hyvän suklaan määritelmää on mahdotonta kiteyttää, sillä makuasioista ei voi kiistellä. Nyt myyntiin on kuitenkin tulossa maailman kalleimmaksi kerrottu suklaa, sillä yhden suklaarasian hinta on huimat 13.500 euroa.

Tuolla hinnalla saa suklaarasian, joka sisältää kahdeksan kultaan käärittyä suklaapalaa. Kazakstanin pääkaupungissa Astanassa kehitetty The Ross Limited Collections -ökysuklaa on mainoksen mukaan kehitetty yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Rasiaan on lisäksi käytetty aitoa vulkaanista lasia.

Harvinaiseksi tuotteen tekee hinnan lisäksi myös se, että sitä ei tule saamaan lainkaan kaupasta. Suklaan kohderyhmää ovat erityisesti Hollywoodin ökyrikkaat tähdet, joille suklaata myydään suoraan ilman välikäsiä. Yrityksen perustaja Adilkhan Sartayevin mukaan suklaiden resepti on salainen.

Splash
Splash