Traktori-ilmoitus Nettikoneessa: ”En uskaltaisi ostaa itseltäni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luokiteltujen ilmoitusten sivustoilla nähdään ajoittain hyvinkin erikoisia ilmoituksia, joissa myytäviä tuotteita esitellään poikkeuksellisin sanakääntein. Parhaillaan Nettikone-verkkosivustolla on myynnissä Fordson Super Major -traktori, joka ei kuitenkaan ole ostajan unelma.

Rehelliseltä vaikuttavassa ilmoituksessa myyjä kertoo värikkäästi millaisesta tuotteesta on kyse. Autiolla ja tiettömällä saarella mökkiprojektin takia sijaitseva traktori ei ilmeisesti ole ihan parhaassa mahdollisessa kunnossa.

– Tämä laite on aiheuttanut ilmastonlämpenemisestä noin puolet. Harmaista hiuksistani kaikki. Mukavuudet ja lisävarusteet: ei ole. Pakki ei toimi, yhden vaihteiston akselin laakeri on pettänyt. Ainoa valo joka palaa, on latauksen merkkivalo. Sen tunnelmallisessa hehkussa on sitten mukava linkoilla pihateitä yön hiljaisina tunteina.

– Suomen kielestä ei löydy sanaa kuvaamaan, kuinka takuuton tämä kauppa on. Teet kauppaa niin umpikieron savolaisen kanssa, että ainakaan minä en uskaltaisi ostaa itseltäni yhtään mitään. Eli: kun pätäkät ovat tassussani, ei minulla toivottavasti ole enää mitään muistikuvaa ko. laitteesta, satunnaisia painajaisia lukuunottamatta.