Britney Spears kotiäiti-lookissa – rintaliivit jäivät kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ylpeä pojistaan ja haluaa tehdä sen selväksi myös faneilleen. Taannoin hän osallistui poikiensa koulun joulujuhlaan, ja nyt vuorossa on ollut poikien jalkapallotreenit, jossa seurana oli myös Spearsin isä ja henkivartija.

Britney kuvattiin Thousand Oaksissa seuraamassa poikiensa jalkapallopeliä aivan tavallisena kotiäitinä, joka ei ollut juuri panostanut ulkoiseen puoleen. Britneyn tyyli oli nimittäin huoleton kotiäiti-look, ja myös rintaliivit olivat jääneet tällä kertaa kotiin.

Britney työstää tällä hetkellä seuraavaa albumiaan ja viettää pitkiä aikoja studiossa, mutta hän näyttäisi kuitenkin pitävän edelleen huolen siitä, että hän ehtii viettämään mahdollisimman paljon aikaa poikiensa kanssa. Britney julkaisee välillä sosiaalisen median kanavissaan hauskoja kuvia ja videoita heidän yhteisistä hetkistään.

Splash
Splash
Splash
Splash