Lentoemäntälle erikoinen viesti: ”Matkustajalla ehkä peppusyöpä…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Piereskeleminen julkisilla paikoilla ei ole lähellä oleville ihmisille mukavaa. Kaasujen päästämistä tulisi välttää varsinkin paikoissa, joissa lähellä olevat ihmiset eivät pääse helposti hajua karkuun. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi linja-autot, yökerhon tanssilattia, lääkärin vastaanoton odotushuone ja lentokone.

Eräs lentoemäntä oli saanut matkustajalta avunhuudon pieneen lautasliinaan kirjoitettuna. Matkustaja kärsi lähellä olevan henkilön piereskelemisestä ja olisi halunnut, että lentoemäntä olisi tehnyt kuulutuksen, jossa häntä pyydettäisiin käymään lääkärissä.

Matkustaja oli kirjoittanut lautasliinaan, että joku piereskelee penkkirivin 10 – 12 läheisyydessä. Matkustaja toivoi lentoemännän tekevän kuulutuksen, jossa henkilöä pyydetään käymään lääkärissä, koska kanssamatkustaja epäilee hänellä olevan jonkinlainen syöpä takapuolessa.

View post on imgur.com