Julkkiskokki rysän päältä kiinni – valmisteli kokaiiniannosta aamuohjelmassa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levinneellä ja kohua herättäneellä videolla tavataan televisio-ohjelman julkkiskokki, joka näyttää jäävän kiinni rysän päältä huumeiden hallussapidosta. The Sun -sivuston mukaan video on peräisin slovakialaisesta 19. tammikuuta esitetystä Telerane-aamuohjelmasta.

Video alkaa varsin viattomasti juontajien keskustelulla. Pian studiosta leikataan keittiöön sijoittuvaan kohtaukseen. Keittiössä työskentelevä paikallinen julkkiskokki Lubomira Herka näyttäisi valmistelevan kokaiiniksi epäiltyä valkoista pulveria käyttöä varten.

Kokki vaikuttaa tajuavan mitä tapahtuu, ja katsoo kameraan yllättyneellä mutta samaan aikaan lasittuneella katseella. Sosiaalisessa mediassa ja uutissivustoilla on kiistelty videolla nähtävän tilanteen aitoudesta. Jotkut uskovat kokin todella jääneen kiinni huumeiden käytön valmistelusta, toiset taas uskovat miehen vain vitsailleen.