Vanhus leikkeli 20 000 euron edestä seteleitä – valtava korjausoperaatio alkoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinan Liaoningissa asuva pariskunta on noussut uutisiin käytettyään useita kuukausia palasiksi leikattujen rahojen yhteen liimamiseen. Seteleitä oli leikattu yhteensä 140.000 yunin, eli lähes 20.000 euron edestä.

Chen-nimellä esiintyvän miehen mukaan hänen isänsä myi Anshanissa sijaitsevan talonsa lokakuussa 2015. Tämän jälkeen vanhus leikkasi suuren osan kaupoissa saamistaan 200.000 yuanista kappaleiksi, sillä hän pelkäsi poikansa ja tämän vaimon olevan rahojen perässä. Chenin mukaan hän olisi vain halunnut vanhan isänsä tallentavan rahat pankkiin.

Vanhuksen tempauksen vuoksi Chen ja hänen vaimonsa joutuivat kokoamaan yli tuhat kappaleiksi leikattua seteliä yhteen palapelin lailla. Pariskunta korjasi seteleitä Qianshan Evening News -uutiskanavan mukaan 17 tuntia vuorokaudessa kolmen kuukauden ajan.

Chen ja hänen vaimonsa onnistuivat lopulta korjaamaan setelit ja tallettivat rahat pankkiin. Pariskunnan onneksi Chenin isä oli jättänyt 60.000 yuania leikkaamatta. Muutoin urakka olisi todennäköisesti kestänyt vielä pidempään.