Jättipenikset piinaavat Ruotsissa – nyt entistäkin suurempana jäällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Ruotsin viranomaisia koetteli Göteborgin Kungsparkenin jäälle tehty suurikokoinen peniksen kuvio, jota he eivät päässeet jäälle poistamaan. Lopulta sukuelimen muodot saatiin pois jäältä, kun viranomaiset tekivät sitä varten erikoispitkän harjanvarren ja saivat kuvion sotkettua.

Nyt piina on kuitenkin jatkunut Göteborgin Vallgravenissa.

Facebookiin perustettiin heti ensimmäisen peniksen poistamisen jälkeen Återställ Snökuken -ryhmä, jossa vaadittiin kuvion palauttamista. Ryhmä sai tuhansia jäseniä ja nyt sen toive on toteutunut.

Tällä kertaa niin suurena, että sen poistamisessa on viranomaisilla melkoinen urakka. Uuden sukuelimen toteutti Emilian Sava, joka oli mukana poistamassa ensimmäistä ja ryhtyi myöhemmin katumaan tekoaan, The Local raportoi.