Salakuljettajat käyttivät omia huumeitaan – eeppinen hätäpuhelu narautti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden salakuljettamista ei perinteisesti ole kannattanut antaa narkomaanien tai huumeiden käyttäjien tehtäväksi. Nyt kaksi salakuljettajaa on jäänyt kiinni Yhdysvalloissa, kun he päättivät syödä kuormasta, eli pössytellä itse salakuljettamaansa marijuanaa.

Kaksi kaverusta oli matkalla Las Vegasista Montanaan mukanaan autossa yli 10 kiloa marijuanaa. Idahon osavaltoon saapuessaan miehet luulivat pilvipäissään, että poliisit seurasivat heitä. Siksi he päättivät soittaa hätänumeroon puhelun, jollaista ei ihan joka päivä tule vastaan. Rexburgin poliisilaitos julkaisi videon, jossa kuullaan mitä miehet kertoivat.

– Olemme kaksi typerystä, jotka jäivät kiinni yrittäessään tuoda jotain kamaa rajanne yli. Poliisinne ajavat parhaillaan ympärillämme kuin hullut ja minusta heidän pitäisi lopettaa se. Voisitteko ystävällisesti auttaa, jotta saisimme tämän hoidettua, mies kertoi hätäkeskukselle.

– Jäitte kiinni tehdessänne mitä? päivystäjä kysyy.

– Aah.. Okei… Hmmm… Me livahdimme tänne tuodaksemme jotain tavaraa Idahon rajan yli. Haluamme poliisien lopettavan tämän ja päästä lämpimään, mies vastasi.

Poliisin saapuessa paikalla miehet seisoivat autonsa ulkopuolella kädet valmiiksi niskan takana. Toinen miehistä saapui myöhemmin myös oikeuteen käytettyään sitä ennen kannabista.