Suomalaiskoirilla ällistyttävä itsehillintä – koiralauma ympäröitiin herkuilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koiranomistajat esittelevät koiriensa tottelevaisuutta ja itsehillintää videoilla, joissa omistajat laittavat herkkuja esimerkiksi rauhallisesti istuvan koiran kuonon päälle. Nyt eräs 13 koiraa omistava nainen sai koiransa säilyttämään asentonsa videota kuvatessa todella vakuuttavasti siitä huolimatta, että koirat oli ympäröity herkuilla.

Kati Koskinen on julkaissut Facebookissa videon, jolla hän on suorittanut koirakoulujen antaman haasteen. Haasteen aiheena oli itsehillintä ja asennon säilyttäminen, ja Koskisen kaikki kolmetoista koiraa suoriutuivat haasteesta esimerkillisesti.

Koskinen on laittanut chihuahuansa istumaan nätisti videota varten pienelle alueelle vieretysten. Nainen on ympäröinyt koko lauman herkuilla, mutta siitä huolimatta koirat pysyvät kärsivällisesti omalla paikallaan kunnes saavat luvan liikkua. Silloin alkaakin melkoinen tohina, kun jokainen koira kiirehtii saadakseen oman osuutensa.

Meidän lauman suoritus koirakoulujen haastekisassa. Aiheena itsehillintä ja asennon säilyttäminen.Our dogfriends gave us an internet challenge: "Selfcontrol and staying in one position". This is our version.

Posted by Kati Koskinen on Monday, January 11, 2016

Päivitys: Kaikki koirat ovat chihuja.