Unelmien työpaikka suomalaisyhtiössä: ”Paikannettava henkilö vaikkapa Malediiveille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen Yepzon-teknologiayrityksen GPS-paikantimet ovat nousseet alansa kärkipäähän koko maailmassa, ja pienikokoiset paikantimet ovat saaneet jalansijaa Suomen lisäksi muun muassa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. Nyt yhtiö tarjoaa historiallisen upeaa työpaikkaa.

Yepzon
Yepzon

Staran saamien tietojen mukaan Yepzon käynnistää lähipäivinä haun määräaikaiseen pestiin, joka kiinnostaa varmasti monia matkustamisesta ja paratiisimaisemista pitäviä. Yhtiö hakee nimittäin ”paikannettavaa henkilöä” määräaikaiseen työsuhteeseen. Palkattavan henkilön tulee matkustaa vaikkapa Malediivien paratiisisaarille mukanaan Yepzon-paikannin, jonka sijaintia miljoonat ihmiset voivat seurata reaaliajassa.

Kirjallisia hakemuksia otetaan vastaan lauantaina 30. tammikuuta Helsingin Narinkkatorilla sijaitsevassa Yepzon-pisteessä kello 11.00. 50 nopeinta saa lisäksi ilmaiseksi oman Yepzon-paikantimen.

Yepzon Oy valittiin taannoin Slush-tapahtumassa Piilaakson lupaavimpien yritysten listalle Kauppalehden toimesta. Yhtiön ensimmäinen tuote Yepzon One lanseerattiin joulukuussa 2014. GPS-paikannin on myynnissä EU-alueella ja Yhdysvalloissa.