Uutuuskeksintö mullistaa lentomatkailun – helpottaa nukkumista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sanfranciscolainen yrittäjä on keksinyt ratkaisun lentomatkustajia vaivaavaan ongelmaan. The SkyDreamer-matkatyynyjen ansiosta matkustajat voivat nimittäin nukkua lentokoneessa asennossa, joka tukee päätä, niskaa ja selkää.

Leuan alle sijoitettava tyyny takaa matkustajille paremmat unet. Daily Mail -lehden mukaan tyynyä testanneet ovat olleet keksintöön tyytyväisiä. Leukatyynyn ansiosta asento on miellyttävä, eikä nukkuja häiritse vieressä istuvia kanssamatkustajia.

Keksinnölle on haettu joukkorahoitusta Kickstarter-sivustolla. Ideaa on pidetty niin loistavana, ettei rahoituksen järjestyminen ole ollut ongelma. Keksintö keräsi tuhansia euroja yli asetettujen tavoitteiden. Näillä näkymin leukatyynyjä tulee pian myyntiin kauppoihin ja lentokentille ympäri maailmaa.