Tori Spelling jätti laskut maksamatta – Amex haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär ja realitytähti Tori Spelling on ajautunut ongelmiin maksamattomien luottokorttilaskujensa kanssa. Tähtönen on jättänyt maksamatta 38.000 dollarin laskun ja nyt luottoyhtiö American Express vaatii rahojaan oikeusteitse.

TMZ-viihdesivuston mukaan Tori on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon siitä huolimatta, että hänen äitinsä Candy Spelling on auttanut häntä rahallisesti. Mediamoguli Aaron Spellingin leski Candy on paljastanut, että hän ei kuitenkaan aio rahoittaa tyttärensä luksuselämäntyyliä.

Vaikka Tori on onnistunut luomaan menestyksekkään televisiouran itselleen, on hän ilmeisesti sortunut tuhlaamaan enemmmän kuin mitä hän tienaa. Aaron Spellingin jättiperinnöstä tähtönen ei ole päässyt nauttimaan, sillä mies muutti testamenttiaan juuri ennen kuolemaansa jättäen Torille vain murto-osan omaisuudesta.