Twitter-sivu etsii koiramaisen kaksoisolentosi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Samuel L. Jacksonin näköinen koira ja Adam Driverin näköinen kissa ovat vain muutamia esimerkkejä julkisuuden henkilöiden eläimellisistä kaksoisolennoista. Suosittu Twitter-tili sen sijaan etsii koiramaailman versioita kenestä tahansa, olipa kyseessä sitten julkisuuden henkilö tai tavis.

Twitter-tili YouAreDogNow, eli olet nyt koira, perustettiin vasta muutama päivä sitten. Se on kuitenkin ehtinyt kerätä jo yli 19,000 seuraajaa. Idea on yksinkertainen: Tilin ylläpitäjä etsii seuraajien lähettämien kuvien perusteella heidän näköisensä koiran.

Palvelun suosion vuoksi sen ylläpitäjä on ilmoittanut joutuvansa pitämään hieman taukoa urakasta. Kaksoisolentokoiriaan peräänkuuluttavilta toimitaan siis hieman kärsivällisyyttä siihen asti, kunnes tilin ylläpitäjä on ehtinyt levätä ja YouAreDogNow palaa jälleen toimintaan.