Apulanta ja Biolan yhteistyöhön – Biolanta markkinoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Biolan julkisti eilen odotetun yhteistyön, kun Apulanta ja Biolan päättivät viimein kantaa yhdessä kortensa kekoon kestävän kehityksen puolesta. Biolanin mukaan yritys ja Apulanta ovat olleet tietämättään toinen toistensa innoittajia, minkä vuoksi oman tiensä kulkijat lähtevät nyt viimein julkaisemaan yhteisen tuotteen.

Lannoitevalmistaja ja punkrock-yhtye Apulanta ovat tehneet yhdessä uuden Biolanta-nimisen lannoitteen. Biolanta on rock-henkisesti paketoitu ja sen logossa näkyy selkeästi vaikutteet Apulannan logosta ja tyylistä.

Yhteistyön tuloksena tuodaan myös jatkossa muita uusia kestävän kehityksen mukaisia tuotteita markkinoille. Biolan on tiedottanut alkaneesta yhteistyöstä verkkosivuillaan, jossa kerrotaan Apulannan olleen huolestunut ympäristön tilasta jo ensimmäisellä julkaisullaan.

Vuonna 1993 Toni Wirtanen laulaa Systeemi kusee -nimisessä kappaleessa: ”Kuolemme saasteen päästöihin”. Sipe Santapukin mukaan saastuttaminen on yksi ihmisten suurimmista synneistä, minkä vuoksi bändi on nyt tarttunut tuumasta toimeen ja lähtenyt rohkeasti Biolanin kanssa yhteistyöhön.

https://www.facebook.com/biolansuomi/photos/a.187533141275985.53358.170463149649651/1283122975050324/?type=3&theater

Koko kansan kestosuosikkien, Biolanin ja Apulanta-yhtyeen, yhteistyö julkistettiin tänään Vantaalla.Biolan ja Apulanta…

Posted by Biolan Oy on Tuesday, January 26, 2016