Auto hautautui lumeen – mies pani myyntiin: ”En edes yritä kaivaa esiin”

Autot · Tim Isokivi

Kovat lumisateet ovat koetelleet viime päivinä New Yorkin ja lähes koko Yhdysvaltojen itärannikon asukkaita. Lumimyrsky toi New Yorkiin jopa 60 senttimetrin kerroksen lunta. Monien asukkaiden ajoneuvot hautautuivat kinosten alle.

Eräs Brooklynin Greenpointissa asuva mies totesi autonsa esiin kaivamisen olevan vaikuttavan niin haastavalta puuhalta, että hän hankkiutuu ajoneuvostaan mielummin eroon kokonaan. Max-nimellä esiintyvä mies jakoi Graigslist-sivustolla ilmoituken, jossa hän kertoo myyvänsä lumen alle peittyneen Prius-autonsa sadalla dollarilla.

– Osta Priukseni. En edes yritä kaivaa sitä p*skaa esiin. Ensimmäinen sata dollaria tarjoava saa sen, ilmoituksessa lukee.

Maxin ilmoituksen todenperäisyyttä on ehditty epäilemään verkossa. Vaikka kyseessä olisi vitsi, se kuitenkin vaikuttaa kuvastavan hyvin rankkojen lumisateiden yllättämien autonomistajien tuskaa.