Huumepomo El Chapo valittaa vankilaoloista: ”Vahtikoirat liian äänekkäitä!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meksikolainen huumepomo El Chapo on tehnyt viranomaisille valituksen koskien hänen vankilaolojaan. Mies on asianajajansa välityksellä valittanut muun muassa siitä, että hänen sellinsä tarkistetaan tunnin välein ja häntä vartioivat vahtikoirat ovat äänekkäitä ja raivokkaita.

Asianajaja Jose Gonzalezin mukaan huumepomo ei ole saanut unta jatkuvan häirinnän takia. Yksi El Chapon valituksen aiheista oli myös se, ettei hän ollut saanut tavata perheenjäseniään kiinniottamisensa jälkeen. Huumepomon valitus on välitetty eteenpäin.

Pahamaineinen El Chapo on ollut erityistarkkailusta siitä lähtien, kun hänet saatiin kiinni vankilasta pakenemisen yhteydessä. Mies on yrittänyt paeta vankilasta useita kertoja ja hän on aiemmin myös onnistunut siinä.

Vartijat ovat saaneet ohjeistuksen, jonka mukaan El Chapoa ei saa jättää vartioimatta ja hänen sellinsä on tarkistettava tunnin välein. El Chapon harmiksi tarkastukset häiritsevät hänen untaan.