Vantaan graffitishow saa yhä koomisempia piirteitä: ”Popcornit mikroon…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Vantaan urheilupomojen yletöntä tuhlausta kritisoinut graffiti sensuroitiin kaupungin toimesta nopeasti maalaamalla sen päälle valkoisella maalilla. Tapaus sai huomattavasti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, ja nyt siinä on tapahtunut uusi käänne.

Graffiti on nimittäin sensuroinnin jälkeen tehty uusiksi.

PÄIVITYS kello 1315: Juoni tihenee nopeammin kuin mediat pysyvät perässä. Nyt seinää on purettu siten, että henkilöiden kuvien osat seinästä poistettiin. Tilalle ilmestyi pian uutta levyä, joihin ilmestyi nopeasti miehen sukupuolielimen kuvat. Staran toimitus pani juuri popcornit mikroon.

Hävetkää!-graffiti kritisoi Myyrmäen urheilupuistoa hallinnoivan ja Vantaan kaupungin omistaman yhtiön johtajia, jotka tuhlasivat pääosin junioriurheilijoiden perheiltä kerättyjä maksuja päättömästi alkoholiin ja ruokiin, matkoihin ja omiin palkankorotuksiin. Graffitissa on mukana Erkki Salon, Seppo Nurmen ja Heikki Heinimäen kasvokuvat ja nimet sekä teksti ”Hävetkää!”

Valvontakameroiden mukaan sadevesi oli iltaan mennessä huuhdellut päällemaalaukseen käytetyn vesiliukoisen maalin. Aamun…

Julkaissut Myyrmäki-liike 26. tammikuuta 2016