Suomalaismies veisti puusta kalan – hinta vain 19 800 euroa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmettelivät lastensairaalaan suunniteltavia taidehankintoja, joita kaavailtiin ostettavan yli miljoonalla eurolla. Etenkin Veikko Hirvimäen Kalajuttu-niminen puuveistos aiheutti paljon ihmetystä, ja monien mielestä punaisen puusta veistetyn kalan ostaminen 20.000 eurolla oli erikoinen päätös.

Nyt Antti Tapio Raiski -niminen mies on aloittanut mielenkiintoisen hintakilpailun kattoon asetettavan teideteoksen paikasta omalla puutyöllään. Raiski on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan kuvan itse veistämästään puuteoksesta, joka esittää ahventa.

Raiskin Mää olen ahvena -niminen puutyö on kookas kalaa esittävä taideteos, joka on yhtälailla punainen sävyltään. Raiski on tehnyt teoksestaan hieman houkuttelevamman hintansa puolesta myydessään sitä nyt alennettuun hintaan. Mää olen ahvena -teoksen hinta on 19.800 euroa, jolloin se tulisi olemaan 200 euroa edullisempi hankinta lastensairaalalle.

Myydään taideteos " Mää olen ahvena". Hinta vain 19800€

Julkaissut Antti Tapio Raiski 27. tammikuuta 2016