Vanhukselle elämänsä herätys – outo eläin kiehnäsi kasvoja vasten

Viihdeuutiset · Annika Kela

100-vuotias miamilaisnainen on herännyt keskellä yötä kuulemiinsa ääniin ja tuntemiinsa tönäisyihin. Isoäidin kauhuksi hänen sänkyynsä oli livahtanut kinkaju, eli kierteishäntäkarhu. Asuntoon tunkeutunut eläin oli kiivennyt naisen sänkyyn ja hypännyt hänen rintakehänsä päälle istumaan.

Vanhus oli saada paniikkikohtauksen herättyään erikoisen eläimen läsnäoloon. Rauhoituttuaan vanhus huomasi, että eläin oli kesy ja hän epäili sen olevan jonkun lemmikki. Nainen soitti vävylleen Carlos Aguarasille ja mies riensi anoppinsa avuksi.

Seuraavana aamuna kinkaju toimitettiin eläinlääkäriin. Lääkärin mukaan kierteishäntäkarhu oli kunnossa vaikkakin selvästi peloissaan ja hermostunut. Eksoottinen eläin oli lemmikki, joka oli karannut omistajaltaan. Kuvat ja videot kinkajusta lähtivät pian leviämään netissä. Splash Newsin mukaan Banana-nimisen kinkajun omistaja on löytynyt ja se on päässyt takaisin kotiinsa.

kinkaju28012016b

Splash
Splash