Varas vei 45 000 euron arvosta spermaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornian Turlockissa viranomaiset ovat saaneet tehtäväkseen tutkia maatilalla tapahtunutta siemennestevarkautta. Tontille livahtaneet varkaat olivat nimittäin vieneet kuorma-auton kyytiin lastatut siemennestetankit mukanaan. Tankeissa oli 45.000 euron arvosta sonnien siemennestettä.

Maatilan omistaja John Azevedo kertoi CBS Sacramento -kanavan toimittajalle, että tankeissa ollut sperma oli peräisin valioyksilöiltä, joita käytetään kansallisessa lisääntymisprojektissa. Mies epäilee, että varkaat eivät tienneet mitä he olivat varastaneet.

Johnin mukaan hänen autostaan on joskus varastettu polttoainekanistereita ja hän epäili, että varkaat olivat luulleet tankkien sisältävän polttoainetta. Azevedo pelkää pahoin, että siemenneste ei ole enää käyttökelpoista vaikka varkaat palauttaisivat tankit.