Koiranpentu vaikutti tottelevaiselta – kunnes totuus paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirien kouluttaminen ei ole aina aivan helppoa puuhaa. Tämän sai huomata eräs newfoundlandinkoiran pennun tuore omistaja, jonka video on kerännyt nauruja sosiaalisessa mediassa.

Youtubessa jaetulla videolla Samson-nimisen koiran omistaja haluaa näyttää kameralle, kuinka tottelevainen hänen lemmikkinsä on. Yksitoistaviikkoinen pentu vaikuttaa osaavan hyvin käskyjä, ja osaa esimerksi näyttää missä sen lelu on ja istua pyydettäessä.

Lopuksi Samson nousee ylös, ja kävelee pois paikalta. Tässä naiselle selviää, että koiran sisäsiistiksi opettamisessa on vielä työskentelyn varaa. Samson on nimittäin paikallaan istuessa ehtinyt virtsaamaan lattialle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat