Kuin kaksi marjaa: Naisen asuvalinta ja hotellin seinä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ystävän kanssa identtisiin vaatteisiin pukeutuminen vahingossa saattaa olla tuntua nololta. Vielä nolompaa on kuitenkin huomata pukeutuneensa identtisesti rakennuksen kanssa. Reddit-käyttäjä Wickensworth jakoi sivustolla kuvan hotellissa yöpyneestä ystävästään.

Uskomattomana sattumana nainen huomasi, että hänen paitansa ja hotellin käytävän seinät ovat täysin samanväriset. Kummassakin on keltainen yläosa, välissä oleva tumma kohta ja vihreä alaosa.

Hämmentävää sattumusta esittävä kuva nousi nopeasti nettihitiksi. Otos on kerännyt Imgur-kuvapalvelussa kahden päivän aikan yli neljä miljoonaa katselukertaa ja satoja huvittuneita kommentteja.

View post on imgur.com

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat